UAZ Nederland  |  +31 (0)575 - 22 93 00  |  info@uaznederland.com      facebook  insta

4WD Festival - kom een proefrit maken

UAZ is dit jaar sponsor van het 4WD Festival op 15 september 2019. Diverse UAZ 4x4 voertuigen zijn hier van dichtbij te bekijken.
Wilt u een keer ervaren hoe het is om in een UAZ Bukhanka te zitten? U kunt deze dag meerijden over de crossbaan. Meld je hiervoor aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u ontvangt een vrijkaartje* zodat u gratis het beursterrein op kunt.

* op is op.

4WD banner

UAZ camper te zien op kampeer & caravan Jaarbeurs 2019

UAZ staat op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs van 9 t/m 13 oktober 2019. Op deze beurs zijn de nieuwste modellen caravans, vouwwagens, tenten en kampeeraccessoires te zien. Dit jaar ook extra veel aandacht voor offroad kamperen. Denk aan allerlei stoere kampeermiddelen als 4 wheel drive auto's en daktenten. UAZ met de 4x4 Bukhanka camper hoort daar natuurlijk helemaal bij!

 Nieuwsitem Offroad thema

 

 

UAZ Bukhanka camper

De Bukhanka camper, de ideale 4x4 reisgezel op benzine.
Het basispakket bestaat uit: Pop-up dak, basis keuken met spoelbak en kraan, waterpomp en schoon- en vuilwatertank, 2 pits gas kooktoestel, tafel, zit / slaapbank èn een camperkenteken. De indeling, interieurkleuren, opties als koelkast, dubbel accusysteem, ander hefdak, enz. zijn in overleg aanvullend mogelijk. Hiervoor komt de camperbouwer graag naar Zutphen toe om samen met u de wensen op een rij te zetten.
De Bukhanka is leverbaar is deze Jubilee color, in light gray of khaki green. 

Camper gereed Camper popupdak

 Camper gereed 2 fotos 014  PHOTO 2019 02 13 14 49 28 2  

Feestelijke show week: introductie UAZ Bukhanka camper

Februari 2019.
Benieuwd hoe hij eruit zal zien, als hij klaar is? De UAZ Bukhanka Camper zal bij ons in de showroom te zien zijn van zaterdag 16 t/m 23 februari. 
De camper wordt voorzien van een Pop-up dak, basis keuken met spoelbak en kraan, waterpomp en schoon- en vuilwatertank, 2 pits gas kooktoestel, tafel, zit / slaapbank èn een camperkenteken.
Tevens zal er een proefrit gemaakt kunnen worden met de demonstratie Bukhanka. Kom ook een kijkje nemen in het gezellige Zutphen!

Bukhanka Jubilee  Camper binnenkant 1  Camper binnenkant 2  Camper buitenkant 1

Hunter klaar voor WLTP test

Februari 2019.
De UAZ Hunter wordt weggebracht voor de WLTP test (Worldwide Harmonized Light vehicle Test Procedure).

uaz hunter galleri 1